Producten > Hypotheken

hypotheken

Wat voor hypotheek?

Onze Erkend Hypotheekadviseurs kunnen u helpen een beter inzicht te krijgen in zaken als de hypotheekvorm, risico’s , maandlasten, rentepercentage en rentevast periode. De hypotheekadviseur geeft u duidelijke uitleg over de verschillen en zorgt er voor dat u die hypotheek krijgt welke bij u past.

Advies nodig?

Onze Erkend hypotheek adviseurs willen graag samen met u de zaken op een rij zetten om te komen tot een hypotheek welke aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen.

Heeft u al een hypotheek?

Laat in dat geval uw hypotheek eens vrijblijvend controleren. Wij bekijken samen met u of uw hypotheek nog actueel is, nog steeds de juiste waarde opbouwt zodat op einddatum de schuld ook werkelijk kan worden afgelost en hoe hoog het risico is. Misschien wenst u wel een verbouwing of een nieuwe badkamer of keuken of wellicht zijn er andere of betere alternatieven en kunt u bijvoorbeeld besparen op uw maandlasten.

Wij willen graag samen met u bekijken of er in uw situatie voordeel te behalen is.

Let wel op: een hypotheek is een geldlening welke vaak een leven lang duurt. Wij adviseren u dan ook met regelmaat een afspraak te maken met één van onze Erkend Hypotheek Adviseurs voor een periodieke check.

Klik hier voor meer informatie of een afspraak.

Nationale Hypotheek Garantie