Producten > Uitvaart

Uitvaart

Natuurlijk, er zijn leukere dingen om je mee bezig te houden. Maar doodgaan hoort bij het leven. Iedereen moet er een keer aan geloven. Daarom is het belangrijk om daar tijdig over na te denken, misschien wel juist nu wanneer u nog jong en gezond bent of omdat u wat ouder begint te worden en er toch wel iets meer bij stil gaat staan.

Niets regelen betekent dat u uw nabestaanden ongewild met problemen opzadelt en zeg nu zelf, hoe makkelijk is het en goed gevoel geeft het dat met één telefoontje uw complete uitvaart voor u wordt geregeld, verzorgd en betaald. Juist nu kunt eenvoudig bepalen hoe u uw uitvaart wilt regelen.

Adviesgesprek

Onze adviseurs zijn gecertificeerd en gediplomeerd en kunnen u dus alles vertellen over de uitvaart. Tijdens een adviesgesprek kan de adviseur samen met u alle uitvaartwensen doornemen en kan zij/hij bekijken of uw bestaande verzekeringen hierbij aansluiten dan wel een verzekering voor u samenstellen welke het beste op uw wensen aansluit.

Uitvaartmeter

Aan de hand van een Uitvaartmeter bepaalt u op eenvoudige wijze uw uitvaartwensen. Op basis van uw wensen is het simpel om de uitvaartkosten te bepalen. Deze kunnen in de praktijk nog wel eens verrassend hoog oplopen. Zelf of samen met een adviseur kunt u bepalen of uw huidige verzekering voldoende is of welke verzekering het beste bij uw past.

Direct een uitvaartverzekering afsluiten? Maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Uitvaart Ardanta
NorthWest Assuradeuren
Uitvaart DELA
Uitvaart Monuta
Uitvaart Yarden