Producten > Verzekeren

Verzekeren

Voor het verzekeren van uw kostbare bezit, zoals uw auto, woning of inboedel, het afdekken van risico's zoals wettelijke aansprakelijkheid, juridische (rechts)bijstand, arbeidsongeschiktheid en/ of werkeloosheid kunt u bij Advies Partner terecht. Een goede keuze daar wij samenwerken met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen.

Ook zorgen wij in geval van schade voor advies, een goede begeleiding en een vlotte en correcte afhandeling.

U heeft voor al uw verzekeringen één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk!

Pakketvoordeel

Wij vergelijken de verschillende oplossingen en kiezen samen met u voor het meest gunstige en voordelige product. Door verschillende producten te combineren in één pakket kan het vaak nog beter, completer en voordeliger. U houdt eenvoudig overzicht en bovendien voorkomt u een overlapping van uw verzekeringen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een verzekering afsluiten, heeft u vragen op het gebied van verzekeringen, vindt u de verzekeringsmaterie te complex of wilt u uw huidige verzekeringspakket zonder verdere verplichtingen eens vergelijken met een soortgelijk pakket van Advies Partner?

Wij adviseren u vrijblijvend wat te doen en maken graag een passende offerte voor u. Dit kunt u telefonisch of per e-mail aanvragen of desgewenst kunt u een afspraak maken met één van onze gediplomeerde verzekeringsadviseurs bij u aan huis.

Maak direct een afspraak.